Unieke methode

Unieke methode

Is het tijd om uw parketvloer te verwijderen, maar ziet u op tegen deze lastige en tijdrovende klus? 

De Parketverwijderaar maakt gebruik van een zeer snelle en unieke methode om uw parketvloer te verwijderen. Met een stripmachine schaven we de parketvloer van uw ondervloer. Dit is mogelijk bij zowel gelijmde als gespijkerde vloeren op kleine en grote oppervlakten. Dankzij deze methode blijven er vrijwel geen lijmresten op uw ondervloer achter. Uiteraard kunnen wij eventueel achtergebleven resten voor u verwijderen. Daarnaast zijn we zeer flexibel, en kunnen we indien nodig uw parket in veel gevallen al binnen 3 dagen bij u komen verwijderen!

Ondervloer egaal opgeleverd

Onze stripmachine verwijdert behalve vloeren ook een eventuele coating en lijmresten. Met onze gespecialiseerde, bemande apparatuur gebeurt dit snel en nauwkeurig. Uw ondervloer blijft -afhankelijk van de kwaliteit van de cementdekvloer- vaak redelijk onbeschadigd achter, waardoor het in 9 van de 10 gevallen niet nodig is om de vloer te egaliseren. U kunt na afloop dus direct een nieuwe vloer leggen. Wij kunnen de overgebleven vloerresten voor u afvoeren en zorgen ervoor dat de verwijderde vloermaterialen milieuvriendelijk worden vernietigd.

Bekijk hoe het werkt:

Het resultaat:

Ondervloer egaal opleveren

Onze stripmachine kan worden ingezet op zowel gelijmde als gespijkerde vloeren. Wij verwijderen onder andere:

  • Houten vloeren
  • Parketvloeren
  • Ondervloeren
  • Lijmresten
  • PVC vloeren
  • Tapijt

Staat uw vloer niet in dit rijtje? Neem dan contact met ons op om te bekijken op welke manier we u als specialist in vloerverwijdering wél kunnen helpen.

Unieke methode van De Parketverwijderaar

Een gelijmde of gespijkerde parketvloer verwijderen is een lastige en tijdrovende klus. Maar niet met de unieke methode van de Parketverwijderaar. Schakel ons in om uw vloer nauwkeurig en met minimale overlast te verwijderen. Na afloop kunt u in de meeste gevallen direct aan de slag met het leggen van een nieuwe vloer. Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons telefonisch bereiken via 0342- 785 044. We informeren u graag over de werkwijze en onze unieke methode voor het verwijderen van uw vloer.