Wat kost dat?

Wat kost dat?

Een gelijmde of gespijkerde vloer verwijderen is een inspannende en tijdrovende klus. Maar niet met de unieke methode van de Parketverwijderaar! Schakel onze hulp in om uw vloer te verwijderen en wij leveren -afhankelijk van de kwaliteit van de cementdekvloer- een egale ondervloer op waar u direct een nieuwe vloer overheen kunt leggen. De coating en lijmresten zijn verwijderd en u hoeft in 9 van de 10 gevallen niet te egaliseren. U kunt direct aan de slag!

De exacte kosten om uw vloer te verwijderen hangt af van verschillende factoren, zoals het type vloer en (de toegankelijkheid van) de locatie. De Parketverwijderaar verwijdert tot wel 20m2 per uur. Hierdoor zijn de kosten per m2 relatief laag in verhouding tot handwerk. En het bespaart u daarnaast ook nog eens een hoop gezeur en herstelwerk!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het verwijderen van uw vloer? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan. In de meeste gevallen kan uw vloer al binnen 3 dagen worden verwijderd!

Snel uw vloer verwijderen zonder overlast

Onze stripmachine is speciaal ontworpen om gespijkerde en gelijmde vloeren te verwijderen. Deze gewoonlijk intensieve en tijdrovende klus wordt met de stripmachine vakkundig en zeer snel uitgevoerd. Bovendien zorgt deze unieke methode voor minimale overlast.